Priser er inkl. mva.


Meaco DD8L Standard Luftavfukter for ca 100 m2, hygrostat, for alle temperaturer, renser luften

Kr. 3.287,-

Lagerstatus

Lager:1 på lager

Varenummer: 350501
Produktnummer: DD8LS


Den siste versjonen av Meaco DD8L representerer 8 års utvikling av tørkerotoravfukteren og den aller beste teknologien innen avfukting tilgjengelig i dag. Vi har brukt vår erfaring og like viktig, lyttet til våre kunder, og redefinert det som allerede var en klasseledende avfukter.

 

Opptil 80% lavere energiforbruk

Det har vært standard innen bransjen for tørkerotoravfuktere å alltid kjøre viften kontinuerlig, uavhengig av den relative fuktigheten. De gjør dette slik at de kan reagere på økninger i relativ fuktighet og begynne å tørke luften igjen. Dette gir en meget nøyaktig avfukting, men som regel er dette unødvenig. Alternativet ved kompressoravfuktere er at avfukteren slår seg av når målet for den relative luftfuktigheten er nådd. Dette sparer energi, men betyr at avfukteren potensielt overser økninger i relativ fuktighet og kan tillate organisk materiale i hjemmet å absorbere fuktighet og mugg kan begynne å vokse.

 

Energisparing og nøyaktig avfukting kan kombineres 

Meaco DD8L gir den beste mulige løsning. Når målet for den relative luftfuktigheten er nådd fortsetter viften i 5 minutter for å sjekke at alt er ok, og deretter slår den seg av for å spare energi. Deretter starter viften ved jevne mellomrom for å sjekke luftfuktigheten. Når luften er tørr nok går viften kun 10 minutter i timen, og dette gjør at avfukteren bruker minimalt med strøm dersom det ikke er behov for å tørke. Strømforbruket kan dermed senkes med opp til 80% når det likevel er tørt i ditt hjem.

 

DD8L egner seg i hus med opptil 5 soverom.
Fraktberegning

Bestselgere
Meaco DD8L Standard Luftavfukter for ca 100 ...
Mobil A/C

Populære produkter
Meaco DD8L Standard Luftavfukter for ca 100 ...
Mobil A/C

© 2008 - 2017 Nomedia Norge & ESJ Invest